596 711 769 |  skola@zsdvorskeho.eu |   B. Dvorského 1049/1, Ostrava-Bělský Les, 700 30 | IČ: 70978352

↓  menu ↓ 

Šachový turnaj O pohár starosty Ostravy-Jihu

Dne 17. 10. se zúčastnilo 6 žáků naší školy 6. ročníku šachového turnaje O pohár starosty Ostrava – Jih. V kategorii mladších žáků si výborně vedli Viktor Kalousek a Viktor Filip, kteří se umístili v první desítce soutěžících. Ve starší kategorii skvěle uspěli žáci Adam Chovanec, Matěj Uhrák, Filip Smítal a Vojtěch Buchvaldek, kteří vybojovali mezi velkým množstvím soutěžících umístění v rozpětí od 5. do 23. místa.
Všichni předvedli skvělé výkony, za které jim gratulujeme a děkujeme za výbornou reprezentaci naší školy. Ivana Jarošová

A ještě z pohledu našeho soutěžícího žáka: 

Žáci šli na šachový turnaj a dostali se i na vyšší příčky

V úterý 17. 10. se žáci zúčastnili šachového turnaje v Klubovně, kde se někteří dostali i na vysoké příčky, jako například Matěj Uhrák, který skončil na 5. místě, nebo Filip Smítal, který byl na 8. místě ze 45 soutěžících. Žáci byli motivováni hrát až do konce, díky Caprisun, tatrankám a brýlím, které dostali jako motivaci na začátek, a pak samozřejmě i trofejím a diplomu. Podle mě je to dobrá akce, protože žáci zjistí, jak dobře umí uvažovat, jak dobře umí vymyslet strategii a používat logické myšlení.
Adam Chovanec (IX.B)