596 711 769 |  skola@zsdvorskeho.eu |   B. Dvorského 1049/1, Ostrava-Bělský Les, 700 30 | IČ: 70978352

↓  menu ↓ 

Netradiční olympiáda školní družiny

Už jste někdy zkoušeli házet špejlí do dálky? Skok daleký s plným batohem na zádech? Nebo běh s papírovou čepicí na hlavě tak, aby vám nespadla? Letní olympijské hry ve Francii se blíží, a proto jsme se ve školní družině rozhodli pojmout toto téma netradičním způsobem.
Olympiádu tvořilo sedm disciplín, v kterých děti soutěžily v průběhu týdne 17. – 21. 6. 2024. Soutěživost dětí byla opravdu velká, podávaly skvělé výkony. Mimo tři výše zmíněné disciplíny se děti snažily dosáhnout nejlepších výsledků také v běhu pozadu spojeným se skákáním žabáků, nošení ping-pong balónku na lžíci, házely pouzdrem co nejpřesněji na cíl nebo si také zaposilovaly vzpíráním plných pet lahví.
Šanci získat diplom, medaili či olympijský pohár měl opravdu každý. Vyhodnocení proběhlo vždy v rámci ročníků, tudíž vítězů bylo hned několik. Největším překvapením byla absolutní vítězka celých olympijských her, žákyně přípravné třídy, Lucie Schulzová. Celá akce byla ukončena olympijským nástupem všech sportovců, pokřikem a mini diskotékou.
Za tým školní družiny Markéta Mrázková