596 711 769 |  skola@zsdvorskeho.eu |   B. Dvorského 1049/1, Ostrava-Bělský Les, 700 30 | IČ: 70978352

↓  menu ↓ 

Žáci 5. tříd na workshopu Malí lidé, velké sny

Dnes se naši žáci 5.C zúčastnili workshopu pořádaného v rámci konference Talent City, a to na téma MALÍ LIDÉ, VELKÉ SNY.
Obsahem bylo interaktivní představení významných osobností, které se ani přes životní těžkosti nevzdaly a díky své snaze a odhodlanosti nakonec dosáhly úspěchu – a přesně toto si naši žáci odnášejí!
V rámci programu žáci navíc společně vytvořili obraz pro seniory našeho obvodu, z Domu pro seniory na ulici Čujkovova. Z. Plachká

 

Talent City 2024 – KMO: Malí lidé, velké sny (interaktivní beseda pro páťáky)
Žáci 5. ročníku se zúčastnili tohoto programu v pobočce knihovny v Ostravě – Hrabůvce ve dnech 2. – 9. 10. 2024 v rámci workshopů pořádaných pro děti 1. st. ZŠ. Akce cílí na vzdělávání a podporu kreativity dětí. V edici Malí lidé, velké sny vycházejí jednoduché encyklopedie o významných světových osobnostech z různých vědních a uměleckých oborů: Agatha Christie, Walter Disney, Marie Curie Sklodowská, Amélia Earhartová, Pelé, Stan Lee, Vincent van Gogh, Freddie Mercury ap. Děti zhlédly prezentace, videa, pokusy, řešily hádanky, vyráběly papírové vlaštovky. Akce podporující talent a nadání se nám líbila.
Učitelé a žáci 5. ročníku